Θερμομονώσεις - Μονώσεις - Οικοδομικές Εργασίες
15553
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15553,bridge-core-2.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-24.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Θερμομονώσεις

Αναλαμβάνουμε τη θερμομόνωση των τοιχίων σας για εξοικονόμηση ενέργειας έως και 50% αλλά και για προστασία από τη ζέστη και το κρύο, ενώ παράλληλα θωρακίζουμε την εξωτερική επιφάνεια του κτηρίου σας από φθορά σοβάδων και επισκευών.

θερμομόνωση ταράτσας

Η ταράτσα δέχεται διάφορες πηγές θερμικής ακτινοβολίας με αποτέλεσμα να επηρεάζεται και η εσωτερική θερμοκρασία του σπιτιού. Έτσι είναι αναγκαία η θερμική μόνωση για να έχουμε άνετες συνθήκες διαβίωσης αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας.

Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μας δίνει την δυνατότητα να δώσουμε λύση σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει το κτίριο σας.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Παρακαλούμε σημειώστε το είδος της εργασίας για το οποίο ενδιαφέρεστε και δώστε μας μια συνοπτική περιγραφή των αναγκών σας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα επικοινωνίας σας το συντομότερο δυνατό.

Για οποιαδήποτε οικοδομική ανάγκη, είμαστε εδώ να την καλύψουμε, δίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή.

Θα σας δώσουμε ΔΩΡΕΑΝ την προσφορά μας με αναλυτική κατάσταση των εργασιών που θα πραγματοποιήσουμε.

Ο στόχος μας, είναι πάντα το σωστό αποτέλεσμα.

Email:      info@oikodomikes-ergasies.gr

Τηλέφωνο:    6937 1415 75

    ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ

    6937 1415 75