Τοποθέτηση πλακιδίων – Μαρμάρων - Οικοδομικές Εργασίες
15549
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15549,bridge-core-2.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-24.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Τοποθέτηση πλακιδίων – Μαρμάρων

Η τοποθέτηση πλακιδίων – μαρμάρων σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους (μπαλκόνια, αυλές κλπ) είναι μια διαδικασία ικανή να αλλάξει εντελώς την γενική εικόνα ενός χώρου. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με την  πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία, μας κάνει την πρώτη σας επιλογή.

Αναλαμβάνουμε επισκευές,τοποθέτηση μαρμάρων,πλακιδίων,ανακαινίσεις,γυάλισμα μαρμάρων και εργασίες συντήρησης για όλους τους χώρους του σπιτιού σας Κουζίνα-μπάνιο-σαλόνι η τον χώρο της εργασίας σας και εγγυάται ένα σίγουρο αποτέλεσμα για την οικία σας  ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση μαρμάρων-πλακιδίων-πέτρας για τον εσωτερικό η εξωτερικό χώρο  σας και διαθέτουμε ολη την εμπειρία που χρειάζεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Διαθέτουμε όλα τα μέσα που απαιτεί η σύγχρονη εποχή καθώς η τέχνη του μαρμάρου εχει εξελιχθεί μέσα στα χρόνια.Ειμαστε εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Παρακαλούμε σημειώστε το είδος της εργασίας για το οποίο ενδιαφέρεστε και δώστε μας μια συνοπτική περιγραφή των αναγκών σας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα επικοινωνίας σας το συντομότερο δυνατό.

Για οποιαδήποτε οικοδομική ανάγκη, είμαστε εδώ να την καλύψουμε, δίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή.

Θα σας δώσουμε ΔΩΡΕΑΝ την προσφορά μας με αναλυτική κατάσταση των εργασιών που θα πραγματοποιήσουμε.

Ο στόχος μας, είναι πάντα το σωστό αποτέλεσμα.

Email:      info@oikodomikes-ergasies.gr

Τηλέφωνο:    6937 1415 75

    ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ

    6937 1415 75