Πατητή Τσιμεντοκονία - Οικοδομικές Εργασίες - Έντης Οικοδομική
15547
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15547,bridge-core-2.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-24.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Πατητή Τσιμεντοκονία

Η πατητή τσιμεντοκονία, είναι  ένα υλικό με υπέροχες εφαρμογές, πολλά υποσχόμενο κι ας μην είναι κάτι το καινούριο! Σήμερα η πατητή τσιμεντοκονία θεωρείται το πλέον οικολογικό υλικό.

Η μινιμαλιστική αίσθηση που αφήνει η πατητή τσιμεντοκονία ενός χώρου ενιαίου χωρίς αρμούς την καθιστά ιδανική για χώρους υψηλής ποιότητας και σύγχρονης αισθητικής. Η ενισχυμένη σύσταση της, την καθιστά ιδανική για δάπεδα συχνής χρήσης όπως γυμναστήρια, εμπορικά καταστήματα, ξενοδοχεία, εκθεσιακούς χώρους αλλά και κατοικίες, γραφεία, spa, εξωτερικούς χώρους ακόμα και τραπέζια, πάγκους εργασίας, νεροχύτες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε!

Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, μας διακρίνει στην αγορά. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση απο όπου μας ζητηθεί πανελλαδικά.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Παρακαλούμε σημειώστε το είδος της εργασίας για το οποίο ενδιαφέρεστε και δώστε μας μια συνοπτική περιγραφή των αναγκών σας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα επικοινωνίας σας το συντομότερο δυνατό.

Για οποιαδήποτε οικοδομική ανάγκη, είμαστε εδώ να την καλύψουμε, δίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή.

Θα σας δώσουμε ΔΩΡΕΑΝ την προσφορά μας με αναλυτική κατάσταση των εργασιών που θα πραγματοποιήσουμε.

Ο στόχος μας, είναι πάντα το σωστό αποτέλεσμα.

Email:      info@oikodomikes-ergasies.gr

Τηλέφωνο:    6937 1415 75

    ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ

    6937 1415 75