Γεμίσματα Με Αφρομπετόν - Οικοδομικές Εργασίες
15563
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15563,bridge-core-2.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-24.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Γεμίσματα Με Αφρομπετόν

Το αφρομπετόν είναι ένα υλικό με εξαιρετικές ιδιότητες. Είναι ελαφρύ και έτσι δεν επιβαρύνει το φορτίο του οικοδομήματος. Όταν στερεοποιηθεί παίρνει την μορφή αφρού, φυλακίζοντας φυσσαλίδες αέρα, στις οποίες οφείλεται η μεγάλη θερμομονωτική & ηχομονωτική ικανότητα.

Ιδανικό για την ηχομόνωση μεταξύ ορόφων, για γεμίσματα υποστρωμάτων ή μονώσεις.

Είναι ένα τσιμεντοκονίαμα που παράγεται με την ανάμειξη τσιμέντου , νερού και κάποιου υγρού καταλύτη με μηχανικό τρόπο σε ειδική πρέσσα. Το μείγμα αυτό διμιουργεί μια κυψελογόνο κατάσταση εγκλωβισμού φυσαλίδων αέρα και διμιουργήτε μια αφρώδης τσιμεντένια μάζα πολύ ελαφριά,που επίσης έχει θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες. Εφαρμόζεται και αυτό σαν τελική επιφάνεια πρίν την τοποθέτηση πλακιδίων, μαρμάρων, ξύλου κ.τ.λ.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Παρακαλούμε σημειώστε το είδος της εργασίας για το οποίο ενδιαφέρεστε και δώστε μας μια συνοπτική περιγραφή των αναγκών σας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα επικοινωνίας σας το συντομότερο δυνατό.

Για οποιαδήποτε οικοδομική ανάγκη, είμαστε εδώ να την καλύψουμε, δίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή.

Θα σας δώσουμε ΔΩΡΕΑΝ την προσφορά μας με αναλυτική κατάσταση των εργασιών που θα πραγματοποιήσουμε.

Ο στόχος μας, είναι πάντα το σωστό αποτέλεσμα.

Email:      info@oikodomikes-ergasies.gr

Τηλέφωνο:    6937 1415 75

    ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ

    6937 1415 75