Σταμποτά - Δάπεδα & Τοίχοι - Οικοδομικές Εργασίες
15565
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15565,bridge-core-2.2.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-24.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Σταμποτά

Σταμποτά Δάπεδα

 

Τα σταμπωτά δάπεδα έχουν μεγάλη αντοχή και διάρκεια στο χρόνο ενώ ταυτόχρονα το κόστος κατασκευής και οι τιμές τους είναι πολύ χαμηλότερες από την κατασκευή δαπέδου με τους κλασικούς – συμβατικούς τρόπους.  Προσθέτουν μοναδική αισθητική τελειότητα, άψογη αντιολισθηρότητα, γρανιτένια αντοχή, και μια εντυπωσιακή απομίμηση δαπέδων που είναι φτιαγμένα από φυσικά πετρώματα, τούβλα, ξύλα, πλάκες (π.χ. πλάκες Καρύστου), πέτρες, σχιστόλιθοι και πολλά άλλα.

Σταμποτοί Τοίχοι

 

Οι σταμπωτοί τοίχοι γίνονται με ένα ειδικής σύνθεσης έτοιμο προς χρήση σοβά. Λόγω της ειδικής σύστασής του, έχει εκπληκτικές μηχανικές αντοχές αλλά και εξαιρετική αντοχή σε, ακόμα και ακραίες, καιρικές συνθήκες. Τα χρώματα έχουν προστεθεί και αυτά κατά τη διάρκεια της παραγωγής στον έτοιμο σοβά, και η διαδικασία αυτή προσφέρει στο χρωματισμό του σοβά απόλυτη αδιαβροχοποίηση αλλά και πολύ μεγάλη αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία αποτρέποντας έτσι ξεθωριάσματα και αποχρωματισμούς.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Παρακαλούμε σημειώστε το είδος της εργασίας για το οποίο ενδιαφέρεστε και δώστε μας μια συνοπτική περιγραφή των αναγκών σας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα επικοινωνίας σας το συντομότερο δυνατό.

Για οποιαδήποτε οικοδομική ανάγκη, είμαστε εδώ να την καλύψουμε, δίνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα στην καλύτερη τιμή.

Θα σας δώσουμε ΔΩΡΕΑΝ την προσφορά μας με αναλυτική κατάσταση των εργασιών που θα πραγματοποιήσουμε.

Ο στόχος μας, είναι πάντα το σωστό αποτέλεσμα.

Email:      info@oikodomikes-ergasies.gr

Τηλέφωνο:    6937 1415 75

    ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ

    6937 1415 75